Gennem min borgmesterperiode har jeg hver torsdag været på besøg rundt omkring i København hos nogle af de mange inspirerende initiativer, der foregår i vores by. Det har været en enestående chance for at møde københavnerne ansigt til ansigt, og ved selvsyn opleve de positive tiltag og ildsjæle, der ligger et stort stykke arbejde i at gøre København til et bedre sted at leve og vokse op. Men besøgene har ikke kun været rosenrøde; jeg har samlet cigaretskodder på Rådhuspladsen, jeg har fanget rotter i kloakkerne i Indre By, besøgt mændenes hjem på Istedgade, hilst på de prostituerede på Reden og hørt indvandrerkvinder fra Nørrebro fortælle om deres problemer med at blive integreret i det danske samfund.

Det er altid meget givtigt for mig, som borgmester, at komme ud fra rådhuset og møde københavnerne i deres hverdag. Det er meget ofte i denne dialog, at der opstår en dybere forståelse for behov og problemstillinger. Samtidig er det afgørende, at ens holdninger og meninger hele tiden bliver udfordret, for at finde frem til de bedste argumenter og dermed de bedste løsninger.

Derfor hører jeg meget gerne fra dig, hvis du har forslag til noget, jeg bør se eller høre om eller hvis du ønsker et besøg på rådhuset. Du kan skrive til mig gennem min pressemedarbejder på rådhuset, Lene Holst Holmgård, som koordinerer besøgene.

Hun kan kontaktes på e-mail leneni@tmf.kk.dk eller på telefon 33 66 25 96.


Kalender

Ingen nyheder
Dudal Webdesign
Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Klaus Bondam  ·  Københavns Rådhus  ·  1599 København V.  ·  borgmester@bif.kk.dk  ·  Tlf. 33 66 28 50